Image default
Vélemény

Nagyon kellemetlen interjút adott Márki-Zay Péter

Hont András a Spirit FM Beszóló című műsorának volt vendége Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök jelöltje. Kár volt a stúdióba belépnie.

Bödőcs Tibor legújabb videójában maga is elmondta, hogy Márki-Zay Péter veszélyes, mert ha mikrofont adnak neki, akkor abba mindent bele is mond, ami miatt aztán folyamatosan elnézést is kell kérnie. Ez történt vasárnap este is a Spirit FM stúdiójában, amikor elmondta, szerinte Orbán Rákosinál is nagyobb bűnöző, vagy többször elmondta, a mostani kormányban van a legtöbb meleg, de hogy honnan van ez az információja, azt nem fogja elárulni.

Az összefogásról, illetve, hogy Gyurcsány Ferenc miért nem került elszámoltatásra, annak szerinte csak két oka van, mert vagy nem volt konkrét bizonyítékuk, vagy mert az akkori kormánypártok is összejátszottak a Fidesszel. Arra a kérdésre, hogy megkérdezte-e a koalíciós partnereit, hogy összejátszanak-e a Fidesszel, csak annyit mondott: “nekem erről megvan a saját véleményem”.

De zavarba került az egészségügy kapcsán, amikor Hont a szakértők és politikusok állításainak ellentmondását idézte fel.

A legkellemetlenebb pedig mindenképpen az volt, amikor a politikus elmondta, Orbán Viktorhoz Szálasinál is nagyobb bűnöző (25:05-től). De szerinte “Orbán Viktor sokkal több vagyont lopott el, mint Rákosi”.

A teljes interjút itt lehet visszanézni:

Ajánlott cikkek

Miért kéreget Hadházy Ákos?

sivalkodo

Európa új digitális központja: Észtország

budailanyok

Te kire szavaznál, ha most lennének a választások?

budailanyok
Betöltés....