Image default
Belföld Vélemény

Miért kéreget Hadházy Ákos?

Hadházy Ákos (éppen) független képviselőt pár ezer forint híján 2 millió forintra büntette Kövér László házelnök. Okát megint egy, vagyis azonnal két tábla adja. A képviselő a levezetői pulpitus mögé lógatott egy “Stop propaganda” és egy “Miniszterelnöknek a majorságát” feliratú táblát.

Hadházy a “Lónak a fa*át” feliratú táblás akciója után megúszta pár százezres pénzbüntetéssel. A legújabb eset után Kövér már visszaesőnek minősítette a rakoncátlankodó képviselőt.

Na de mi ezzel a baj?

Azon túl, hogy sok kormánypárti és ellenzéki polgártársunknak nem szimpatikus az efféle magatartás. Könnyen lehet, hogy ez inkább elvesz az összellenzék támogatottságából. Nos, ő nem így gondolja és újabb akciókat tervez. De ez Hadházy magán ügye mindaddig amíg nem kezd közösségi gyűjtésbe a főleg nyugdíjasokból álló rajongótáborát célozva Facebookon!

Nagyon köszönöm a bíztatást és a sok támogatást, amit eddig is kaptam! Sokan kérték, hogy tegyem ki külön is a…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2020. február 19., szerda

“Ön csinált hülyeséget, én meg fizessem ki. Hát a lónak a fa*át!”

Az alábbi sorokat egy józan kommentelő billentyűzete alkotta, de sajnos a nagy O1G hangulatban könnyen lehet, hogy egy 47.000.- forintból élő fanatikus is az internetbankjához kap a nagy forradalmi hangulat közepette. Miért kell a Fideszen túl az ellenzéknek is az emberek frusztráltságából élnie?

Miért más fizeti ki Hadházy forradalmát?

A forradalmár feláldozza az egzisztenciáját, vagyonát, életét. Tudta, amit tesz annak lesznek következményei. Ha nem ismeri el fideszes 2/3 parlamentáris játékszabályait, akkor vonuljon ki az országgyűlésből és a fizetését se vegye fel! Vagy adja vissza a mandátumát. Amennyiben Hadházy Ákos hiszi, hogy jó ügyért harcol, akkor szánja rá a magas képviselői fizetését.

Vagy lehet nem is forradalmár inkább olyan, mint egy vásári mutatványos? Ha fizetsz akkor további izgalmas előadás várható!

Hogy Hadházy Ákos is megértse:
A saját fa*ával verje a csalánt!

Ajánlott cikkek

Próba hír emailből

admin

Puzsér: Három tisztázandó kérdés Karácsony Gergely nyilatkozata kapcsán

admin

Saját hazugságába keveredett Niedermüller Péter

budailanyok
Betöltés....