Image default
Vélemény

Ők a célcsoport a Habony-műveknél, nem Nagy Blanka – Gerner Péter véleménye

Hihetetlen módon először a teljes független magyar sajtó leközli Orbánék kampánytanácsadójának interjúját arról, hogy miként és miért csinált a Habony-művek Sorosból bűnbakot, majd két nappal később még egyszer beveszik ugyanazt a mesét, de most Nagy Blankával a célkeresztben.

Elmagyarázom.

Nagy Blanka az a bátor diáklány, aki egy tüntetésen, csúnya szavakat is használva, felszólalt. Aztán hetekkel később, egy szép vasárnap estén belekötött a 18 éves lányba Bayer Zsolt, a NER lovagkeresztes nehézsúlyú megmondóembere, majd pártunk és kormányunk teljes agitációs és propagandagépezete.

Erre a teljes független magyar sajtó és a megmondóemberek, majd az ország nem fideszes fele felhorkan, hogy a NER egy 18 éves védtelen lánytól fél és milyen dolog ez és karaktergyilkosság és védjük-meg és je-suis-blanka. Mint aki semmit sem tanult a Habony művek működéséről.

Mint aki nem látja a fától az erdőt.

Pedig ott van a kampánytanácsadó cikkében, hogy miért kötnek bele Nagy Blankába. Ő jó alany erre, mert nem politikus és korlátosak eszközei a védekezésre, mert megszemélyesíti a rendszerről már semmi jót sem gondoló fiatal aktivistát. És az ő provokálásán keresztül egy teljes generációt, a politikailag most eszmélő diákokat lehet elérni. Ők a célcsoport a Habony-műveknél, nem Nagy Blanka, hiszen ő csak egy szerencsétlen kis proli Bayerék szemében.

Blanka generációját célozzák Habonyék ebben a projektben, őket akarják arra kondícionálni, hogy jobb lesz nektek, ha nem lesztek Blankák, ha max a barátok közt és otthon puffogtok a rendszer ellen, de nem jártok tüntetésekre, nem nyitjátok ki nyilvánosan a szátokat, nem aktivistáskodtok itt-ott, mert akkor utánatok nyúlunk, jövünk rád lovagkeresztes megmondóemberrel, iskolaigazgatóval és a teljes propagandagépezettel.

Ugyanis Habonyék tudják, hogy nagyon sok fejben átfutnak ilyen gondolatok, elhangzanak ilyen szavak barátoktól, szülőktől, tanároktól, munkahelyen: “ugye nem akarsz fiam/lányom úgy járni, mint ez a szegény Blanka lány, nem menj tüntetni, nehogy emiatt megbuktassanak az értettségin, maradj nyugton, jobb a békesség, nem kell az első sorban ott lenni”, és így tovább. Tudják, hogy ez így működik, így működött a Kádár-rendszerben is, most meg megmérték, megtervezték és megcsinálják. Ezért most indult a balhé, és nem rögtön a beszéd után.

A független sajtó és a megmondóemberek meg asszisztálnak hozzá, és így ez a habonyi üzenet hatékonyan eljut a pártunktól és kormányunkról már semmi jót sem gondoló családokba, politikailag most eszmélő fiatalokhoz, az ország azon feléhez, aki már nem olvas és néz propagandamédiát, de időnként kinyitná a száját.

Kinyitná, ha merné. De most már így biztosan kevesebben fogják, Habonyék projekte sikeresen működik.

És nem, nem azt mondom, hogy nem kell Blanka mellett kiállni, és nem kell Bayert és társait elítélni (képletesen, persze ), de lényegről is kellene beszélni. Arról, hogy miként manipulálnak ezek egy egész országot. Meg arról, hogy az ellenszer az, ha mások is kiállnak és elmondják, ha sok Blanka lesz, akkor mindenkit már nem tudnak kiszerkeszteni és mindenkinek nem lehet már utána nyúlni. Pont ettől fél a NER, ezért üzennek Blankán keresztül, csak nem kéne az üzenet terjesztéséhez hasznos idiótaként segítséget nyújtani.

 

Forrás: Gerner Péter Facebook oldala

Ajánlott cikkek

Miért kéreget Hadházy Ákos?

sivalkodo

Elindítjuk az összefogás barométert

admin

Elhunyt a néhai miniszterelnök felesége, Antall Józsefné

admin
Betöltés....