Image default
A hét ruhája

A hét ruhája: Fekete-Győr András

Most induló „A hét ruhája” című rovatunkban, minden héten kiválasztjuk melyik politikai szereplőnek volt a legemlékezetesebb az outfit-je. Természetesen ezzel senkit sem megbántani szeretnénk, csak felhívni az olvasóink és nem utolsó sorban a politikusok figyelmét, milyen ízlésficammal sikerül néha felöltözniük.

Az első hét győztese kétséget kizáróan: Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke. A megtiszteltetést pedig a tökéletesen ízléstelen kabátjával sikerült kiérdemelni. Mind jól emlékszünk az ominózus ruhadarabra, hiszen a nagyközönség is ebben ismerhette meg a politika ifjú titánját, amikor leadta az összegyűjtött Nolimpia íveket:

Fekete-Győr András és a kabát.
A kép forrása: Fekete-Győr András Facebook oldala

Bár elsőre még aranyos volt a csetlő-botló „MomoBandi” a kis kabátjával. Azt hihettük, valaki a népes momentumos csapatból majd felvilágosítja, hogyan is kellene öltözködnie egy politikusnak, vagy rávilágítanak a kabát előnytelenségére. Láthatóan ez nem történt meg, mivel a decemberi tüntetéseken és a január 3-i ellenzéki megmozduláson ismét a felejthetetlen ruhadarabot viselte. Vajon a következő tüntetésen is ebben bukkan majd fel?

A decemberi tüntetéseken is felbukkant. A kép forrás: Fekete-Győr András Facebook oldala

Betöltés....