Image default
Belföld

Kövér ki akarja tiltani Demeter Mártát

Minden jogszabályt felrúgva Kövér László, az Országgyűlés házelnöke úgy döntött visszahívja Demeter Mártát a NATO parlamenti közgyűléséből.

Talán még Kövér tintája meg sem száradt az erről szóló értesítésén, amikor a Magyar Hírlap napvilágra hozta az erről szóló hírt. Persze biztos megint csak véletlenül éreztek erre rá, viszont ugyan ezt a ma megjelent Magyar idők cikk is megerősíti.

Kövér László mostanában így is sokszor szerepét túllépve járt el a közelmúltban. Ilyen például a képviselők részére kiszabott igen magas összegű büntetések, a parlamenti vendégek kizárása egy-egy ülésnapról, vagy emlékezzünk csak arra a napra, amikor a Munka törvénykönyvének módosítása, a rabszolgatörvény méltatlan körülmények között lettek elfogadva, mert a házelnök ráparancsolt Latorcai Jánosra, hogy vezesse le az ülést a helyén maradva.

Az LMP válaszlevélben reagált Kövérnek, miszerint nem kívánnak más képviselőt delegálni a NATO közgyűlésébe, ott továbbra is Demeter Mártát szeretnék látni, mivel véleményük szerint a házelnök nem hívhat vissza senkit, és amit tesz az csak egy vicc.

Fotó: Demeter Márta Facebook oldala

Ajánlott cikkek

Három főpolgármester lehet a szavazólapon – te kit választasz?

admin

Döntöttek Magyarország EU-s támogatásának ügyében is

admin

Mutyiország – 1. rész

admin
Betöltés....